referanseprosjekter

Våre prosjekter

 

Se hva vi gjør

Vårt basisproduktet er "godt håndverk"

Utover dette kjennetegnes bedriften vår av allsidighet og fleksibilitet. Vi kan bistå kunder med det meste, fra små tilbygg til store landbruksbygg. Renovering og restaurering er også aktuelle tjenester vi kan tilby, og man må ha lov til å kalle "oppgangsag" for et nisjeprodukt. Firmaet har så langt levert tre av disse.


VI KAN HJELPE DEG MED FØLGENDE:

Assistanse ved byggemelding/søknad - enkel tegning/prosjektering

Grunnarbeid

Betongarbeid

Muring/gråsteinsmuring

Alle typer inn-/utvendig tømrerarbeid

Vedlikeholdsarbeider

Våtrom

Flislegging

Lafting

Antikvariske bygningsarbeider

Rehabilitering

Rådgiving


Under kan du lese om flere av våre pågående og ferdigstilte prosjekter. Følg oss også gjerne på Facebook for oppdatert informasjon om prosjektene vi jobber med.

Brannstasjonen på Jora

2015

Dovre kommunes nye brannstasjon ble ferdigstilt i 2015, og er lokalisert på Joramo Industriområde på Dombås. Her hadde Jora Bygg og Laft totalleveransen av prosjektet; fra tegning og prosjektering til ferdigattest.
Ny bru på Ringebu

2016

Det er ikke så ofte vi bygger bruer, selv om vi innehar all nødvendig kompetanse for å kunne levere denne typen prosjekter også. Den nye brua ble bygget i forbindelse med utvidelse av kirkegården på Ringebu. Et artig prosjekt litt utenom det vanlige!

Dovre kyrkje, restaurering

2016

Oppdraget til Jora Bygg og Laft var her å montere nye søyler inne i kirkerommet. Søylene skulle lages som kopier av de opprinnelige, og dermed fikk John Ola oppgaven med å lage en spesialhøvel for å få til den rette profilen på søylene.

Kvernåa kraftverk

2015

Ved Kvernåa på Lesja fikk vi oppdraget med å bygge nytt kraftverk. Det meste av bygget er i betong, og taket er konstruert slik at det kan heises av ved behov for service eller skifte av turbin.

Bøfjoset

2018

Nytt frittstående fjøs.

Det gamle fjøset blei revet, og nyfjøset blei bygd på deler av muren fra det gamle fjøset i tillegg til nye murer.

Vi har utført betong- og tømrerarbeid på dette prosjektet.